Wie ben ik?

Mijn naam is Lonneke, ik ben financieel zorgverlener.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het bankwezen, ben ik een betrouwbare gids door de wereld van de financiën. Wat mij drijft is het helpen van mensen die worstelen met financiële zorgen.

 

In mijn carrière heb ik de impact van deze zorgen gezien en het heeft me altijd diep geraakt. Daarom heb ik besloten om in 2015 de opleiding HBO Financiële zorg & schuldhulpverlening te doen. Sindsdien ben ik actief als beschermingsbewindvoerder. Het is een goede keuze geweest want het geeft mij veel voldoening.

 

Met een pragmatische en doelgerichte aanpak, zet ik mijn financiële kennis in om verlichting te brengen. Ik geloof dat financiële stabiliteit de weg vrijmaakt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom is het mijn missie om jou ruimte in je hoofd te geven zodat je leven in rustiger vaarwater komt.

 

Met mijn expertise neem ik de verantwoordelijke taak op me om de financiën over te nemen om te zorgen voor stabiel financieel beheer. Dit doe ik met de grootste zorg en aandacht. Ik begrijp hoe belangrijk kwaliteit en transparantie zijn als het gaat om het beheren van geld voor mijn clienten.

 

Mijn kernwaarden zijn warmte, betrokkenheid, veelzijdigheid, daadkracht, openhartigheid, doelbewustheid en sociale betrokkenheid. Met deze eigenschappen zorg ik ervoor dat de financiële situatie van mijn clienten in goede handen is.

 

Graag help ik je om financiële gemoedsrust te bereiken. Samen creëren we een solide basis.

 

Lonneke Lunel, eigenaar Filon Financiële Zorg

 

Beschermingsbewindvoerder

 

 

 

Filon, de weg naar financiele gemoedsrust